Kakken | 437x bekeken

KorteVerhaaltjes.nl Kakken 0

Schrijver: alewijn | 12 maart 2017

Waardering: 00000

Kakken

We hebben ze allemaa l,, foto s “ van vrienden, van familie soms een onbekende ,dat je denkt , wie is dat ook alweer , nou ja , noem maar op.
En in de meeste gevallen is het zo dat de meesten mensen lachen op een foto , waarom zou je er anders dat plaatje schieten , je wilt immers een leuke herinnering aan dat moment ? Maar het kan ook wel eens zijn dat er iemand een beetje ernstig kijkt , kan gebeuren , maak niet uit, zal het wel een foto van een belangrijk of officiële gebeurtenis zijn , weet ik veel ?

Maar dan het volgende? Er is een vreemd fenomeen met portret foto s?
En weet je wat dat is ?
Die mensen kijken je altijd aan , echt waar ,of je nu naar links gaat of naar rechts , die ogen blijven op jou gericht ook al ga je op je kop staan , maak niet uit en probeer het maar eens uit.
Het is dus net of ze de hele tijd aan het kijken zien wat ,, jij “ aan het doen bent
.
Nou als je het daar mee eens bent,en dat zul je waarschijnlijk zijn,want het is gewoon zo.

Dan kom ik op het volgende,,, een kennis van mij heeft zijn hele toilet vol gehangen met foto s ,allemaal foto s van lachende mensen ,ernstige kijkende mensen ,dooie mensen ,,de meesten mensen ken ik” en ze kijken mij allemaal aan,, en kijken wat ik daar ga doen?
In deze situatie zijn de lachende mensen het ergst , Het is net of ze je uitlachen! en lijken te zeggen ik weet wat je ga doen ? Echt waar . Want weet je ? Doorgaans als ik in dat kamertje kom ???

Moet ik gewoon ,,KAKKEN”

En ik schaam me eigenlijk nergens voor maar, kakken doe ik graag alleen en heb daarbij geen behoeften aan potten kijkers.

Tags: Foto Humor Toilet

Waardering:


Reageren

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn!